Zondag 20 oktober 2019

Vandaag alweer het laatste dagje van onze mooie avontuur. Wat hebben we veel gezien en wat was het weer mooi in Amerika.

Eerst maar eens een ochtendwandeling langs de Colorado rivier en dan op zoek naar een restaurantje om te ontbijten.

Nog even van de WiFi gebruik maken om een app te installeren bij Rein. Zodat de boarding pass ook zichtbaar wordt op zijn mobiel. Zo gezegd, zo gedaan, dacht Quinn. Maar Rein had zijn mobiel de hele vakantie nog niet aan gehad, dus eerst maar 200 app berichtjes en foto’s binnen halen….

Het plan was om onderweg ergens te gaan ontbijten. Maar eenmaal uit de stad Laughlin gereden, kwam er zo snel geen eetgelegenheid. Het zijn soms enorme gebieden waar je doorheen rijdt, het lijkt soms oneindig.

Onderweg zag Etienne een reclamebord Peggy’s Sue 50’s Style Diner. Die tip hadden we eerder van een collega gekregen, maar konden het 5 jaar geleden niet vinden. Nu met Google maps ging dat een stuk makkelijker. Het was druk op de parkeerplaats. Volgens Lois een goed teken, want dan zal het wel lekker zijn. En inderdaad, het was erg lekker. De inrichting was, zoals de naam al aangeeft, helemaal in stijl van jaren 50. Erg sfeervol. Rein heeft nog even staan swingen in de tuin, maar toen moesten we toch echt weer verder.

Omdat we aan de vroege kant aan kwamen in LA zijn we eerst nog even naar de outlet gegaan. Oei, daar gaan weer dollars rollen!

Nog even tanken voordat we de auto weer inleveren en dan met de pendelbus naar het vliegveld LAX. We hebben in totaal 1993 miles (3188 km) gereden.

De check-in en douane verliepen vlot dit keer. Zelf Gina mocht door de douane met haar lege kogelhulzen.

Lois had een Panda Express ontdekt, dus nog even lekker Chinees food gegeten. Rein en Rina gingen voor een biertje, koste maar liefst €21,-.?. Dat is ook een manier om van je dollars af te komen! Voorruit ook nog maar even naar de Starbucks als toetje. Ze zullen Gina daar ondertussen wel kennen.

Iedereen gesetteld in het vliegtuig. Ook de twee malle eppies mogen mee terug naar Nederland.

De vlucht naar Heathrow Londen was hobbelig, Lois weet hier niks van. Die heeft vooral lekker geslapen. De meeste eigenlijk wel. Behalve Rein en Rina, zij konden de slaap niet echt vatten. Het duurde erg lang voordat we het vliegtuig uit konden. Heathrow is te klein voor het aantal vliegtuigen wat daar dagelijks aankomt. Dus daardoor helaas onze aansluiting naar Düsseldorf gemist. We vlogen nu 1,5 uur later. Ter compensatie kregen we een drankje en hapje aangeboden. Al met al waren we rond middernacht thuis. Quinn en Lois hebben Nevil nog even thuis afgezet. Daarna lekker douchen en naar bed.

Het was weer een mooie reis. Iedereen heel erg bedankt voor alles!?

One thought on “Een verlaat ontbijt @Peggy’s Sue ??”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *