Dinsdag 15 oktober 2019

Om 08.00 uur ontbijten, nou ja ontbijten. Wafels maken. Het was een niet zo’n uitgebreid ontbijt. Laten we het daar op houden. De planning van vandaag is om via Death Valley naar Las Vegas te rijden. Pittig stukje! Het landschap lijkt oneindig. Wat een lange wegen! Onderweg nog maar een keer tanken, want het valt niet mee voor de auto om in de bergen te rijden met 7 personen en bagage. Een broodje en een drankje en een zakje chips als toetje. Zo doen die Amerikanen dat.

Het tweede stuk reed ik, en Nevil naast mij. Ja, ja, dan moet je dus foto’s maken Nevil??

Rein riep dat hij nog geen wild dier had gezien vandaag. Dus op zoek naar het wildlife in Death Valley. Ja, ezels gespot, maar of die nou echt wild waren.

Death Valley is prachtig om te zien. Maar of het de moeite is om daarvoor 3 uur om te rijden naar Las Vegas, daar waren de meningen over verdeeld. Maar ja, we hebben het toch maar weer mooi gezien!

Aangekomen in Las Vegas! Even relaxen, opfrissen en op naar de strip. Iedereen keek zijn ogen uit. Venetië hotel, De Eiffeltoren, Ceasers hotel. De een nog mooier dan de ander. Het zijn geen hotels, het zijn complete winkelcentra. Vooral de mooie merken zie je voorbij komen.

En jippie er was ook een Panda Express. Heerlijk Chinese food. Iedereen ging voor de orange chicken, behalve Rein, die ging z’n eigen weg. De kok ging direct aan de slag om de orange chicken weer aan te vullen! Gelukkig ook weer een klein drankje erbij van 5 liter! En dan ook nog even een refil voordat we verder gaan. De Dr. Pepper komt al bijna de neus uit. Nevil en Quinn aten het gelukskoekje met spreuk en al op ?. En de spreuk die bij Etienne uit z’n koekje viel…. heel erg herkenbaar toch Etienne? Iets met niet in discussie gaan met mensen die je lief hebt…

Nevil moest ook nog even naar de Apple Store om …. oh ja, daar mocht ik niks over schrijven ?. Dat vertelt hij zelf nog wel een keertje. We hebben gelijk Caesars Palace bekeken en door naar de fonteinen bij het Bellagio die toevallig net aan gingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *