Woensdag 16 oktober 2019

Vanochtend lekker ontbeten bij de Mexicaan. Dat adresje hadden we onthouden van 5 jaar geleden. Nog even wat gesnuffeld in de giftshops en daarna nog even naar de Wallgreens flesjes water en tandpasta inslaan. Wel goed insmeren hier in Las Vegas Quinn! Lois ging eerst nog even terug naar de hotelkamer om haar zonnebril te halen. We zouden haar weer treffen in de parkeergarage. Bij het afrekenen bij Wallgreens kwam Rina erachter dat ze haar portemonnee kwijt was. Het geld had ze er al uitgehaald, dus die portemonnee kon niet ver zijn. Gelukkig hij was gevonden en afgegeven. Wat een gedoe…. Wij dachten dat Lois al een tijdje aan het wachten was in de garage, maar niets was minder waar. Lois was in de hotelkamer even afgeleid door haar haren en verliet de kamer weer zónder zonnebril. Dus nogmaals een poging gedaan. Ja, gelukt?

Rein en Rina gingen naar het zwembad en de rest ging even naar de outlet verderop. Weer een hoop geld uitgegeven. (Ik deze keer niet hoor ;-). Nevil z’n gympies gratis schoon laten poetsen. En ze dachten ook nog dat hij aan het werk was bij de Tommy Hilfiger vanwege zijn t-shirt.

Bij terugkomst nog even een frisse duik in het koude zwembad en daarna nog even relaxen op de kamer.

Vanavond staat the Fremontstreet op het programma. De bekende verlichte straat. Een paar lampje waren ‘under construction’ maar dat mocht de pret niet drukken. Wat een gezellige drukte hier. Natuurlijk weer even wat giftshops in en uit. Bij een bandje staan kijken en op zoek naar een restaurantje. Woensdag onbeperkt steak eten, let’s go and eat the steak! Naast de steak was er een ruim buffet. Heerlijk gegeten daar. Nog even een korte vergadering met als agendapunt de fooi van de ober. Nevil heeft er in ieder geval persoonlijk voor gezorgd dat de ober zijn fooi in handen kreeg.

Nog een cocktail en een biertje gedronken en bij een ander bandje staan kijken. Alhoewel we vooral naar de dansjes van the tooth fairy aan het kijken waren. Sexy hoor?. Ook de dames dansend op de bar zorgen voor de nodige afleiding. Op de terugweg nog even op zoek naar het ‘Welcome to fabulous Las Vegas’ sign om wat foto’s te schieten. Een vrijwilliger zorgde voor de juiste verlichting, want anders zag je niet heel veel. Via de drukke, maar mooie verlichte strip weer terug naar ons hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *