Donderdag 11 augustus

Helaas aan alles komt een eind, dus ook aan deze vakantie. Om 12.00 uur moesten we uitchecken. Koffers kunnen we bij de receptie neerzetten want we vertrekken pas in de avond om 20.00 uur.

Op naar het strand en neerploffen op een zonnebedje, door de strandjongens werd er flink geschoven zodat we met 6 naast elkaar konden liggen.


Tijd om afscheid te nemen. Peter, Mieke, Joost en Fleur vliegen rechtstreeks met KLM naar Nederland. Yvette, Jasmijn en Gijs gaan nog een paar dagen naar Singapore. De rest van de groep vliegt met Emirates via Dubai naar Nederland. Namens de hele groep heeft Peter een mooie speech gegeven aan Devan?uiteraard voorzien van een flinke tip!


Rond 20.00 uur zijn we met de bus naar het vliegveld Langkawi gebracht, we gaan eerst met een binnenlandse vlucht naar Kuala Lumpur, daar nemen we afscheid van Devan en vliegen dan via Dubai naar Nederland. Er is plaats genoeg in de binnenlandse vlucht, dus de beentjes kunnen nog lekker gestrekt.


In Dubai moesten we 2,5 uur wachten voor de overstap. Maar met een kop koffie en een broodje is het best goed te doen.


En daar is het mooie georganiseerde Nederland alweer in zicht. Wij hebben veel gezien en geleerd in Maleisië. We hebben een mooie vakantie gehad met een superleuke groep mensen. Wederom een reis om nooit meer te vergeten!

Peter Nootenboom, Sandra van Halderen, Henk van der Heijden, Maxime Schouten, Fleur Nootenboom, Lars Schouten, Frank Scherpenisse, Joost Nootenboom, Ruben Scherpenisse, Anouk de Wit, Esmee de Wit, Gijs Bouma, Jasmijn Bouma, Quinn Werkhoven, Mieke van Herk, Yvette Hanrats, Jan Scherpenisse, Etienne Werkhoven, Brigitte Werkhoven, Roderik Richter, Devan, Frank de Wit, Noor Richter, Lois Werkhoven, Sascha Scherpenisse, en Mariska de Wit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *