Maandag 7 augustus

De wekker gaat vroeg, vandaag reizen we naar het eiland Langkawi. Het is 3 uur varen met de ferry. Iedereen voor de zekerheid een reispilletje genomen. Je weet maar nooit. Maar gelukkig geen zieke. Je kunt niet op het dek van de ferry, dus verplicht 3 uur binnen zitten. Dan maar een dutje doen. Ons hotel, Fave, zit toch wel een eindje lopen van het strand vandaan. Dat is wel een beetje jammer, maar we hebben wel een mooi uitzicht.

Het is wel een gezellig weggetje om te lopen, dat scheelt weer. Eerst maar even geluncht en daarna even naar het strand gelopen. Lois en ik zijn lekker gaan slapen op de hotelkamer, Etienne en Quinn gingen naar het zwembad. Ik was nog nét op tijd terug voor het happy hour om een strawberry mojito te bestellen. Alweer bijna etenstijd, dus moeten we weer netjes gekleed zijn. Sandra neemt dit wel heel serieus.


We zijn gezellig een hapje gaan eten met Frank, Mariska, Esmee en Anouk. Frank had een leuk tentje gezien. Hij had alleen niet verteld dat het aan de andere kant van het eiland was ?. Maar we hebben heerlijk gegeten. Bij de mc nog een koffie en ijs als afsluiter genomen. Het was al laat, dus tijd om terug naar het hotel te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *