Woensdag 7 augustus

Vandaag niks gepland. Lekker uitgeslapen en daarna Ubud een beetje doorwandelen. Uit het hotel rechtstsaf richting Monkey Forest gelopen.

Onderweg kwamen we natuurlijk winkeltjes tegen en hier en daar hebben de dames weer wat weten te bemachtigen. We hebben al genoeg apen gezien dus de forest zijn we niet in geweest. Het werd ons ook door de meeste afgeraden omdat je toch al genoeg apen onderweg ziet. En inderdaad onderweg wilde een aap de nieuwe rood met witte stippen jurk van Lois ook wel aanpassen. Uiteindelijk deed hij niks en vonden we een mooi plekje waar Lois een brownie kon eten waar ze sinds vanochtend al zo naar verlangde.

Iedereen besteld ….hebben ze geen brownie meer😩.

Dan maar niks zei ze en genoten de andere van een appeltaart en pisang goreng.

Later kwamen we nog een paar tamme Civetkatten tegen die we konden aaien. Lekker lui want het zijn nachtdieren.

Quinn was er inmiddels achter dat de Ralph Lauren winkels hier “anders” zijn als de echte ze zitten dan ook om de 100m hier. Het is een intellectuele eigendom dingetje. Op de website van RL kom ook je geen shops tegen in Bali.

Brigitte wil de hele vakantie al een dromenvanger hebben en nu was het dan zover na er 200 gezien te hebben wist ze bijna een keuze te maken…of toch de zwarte of de grotere of die met de knoopjes. Quinn en ik waren al afgehaakt en zaten buiten op AliExpress te kijken waar ze er ook genoeg hadden. Maar niet uit Bali!

Ineens kwamen ze naar buiten en hadden ze met flink afdingen toch een dreamcatcher gekocht. Nu nog in de koffer.

Gelukkig kwamen we een Starbucks tegen waar ze voor Lois een brownie hadden! Inmiddels was het alweer 15.00 uur en waren we weer terug bij het hotel. Net achter de drukke straten in Ubud is het vaak heel rustig net als ons hotel trouwens. Quinn, Lois en ik vonden in één van de steegjes ook een massagesalon waar we voor €6,- pp inclusief fooi een uur van top tot teen gemasseerd werden.

Nee…geen vrolijk einde tenminste voor mij niet..

s’ Avonds natuurlijk wat gegeten en tot middernacht in een café gehangen waar een reggae band speelde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *