Woensdag 26 augustus

Laatste dag in Bangkok. Heerlijk uitgeslapen en daarna ontbeten bij de Mc Thai. Daarna natuurlijk nog even een koffie bij de Starbucks.

image

Etienne wilde nog even naar de het Erawan Shrine. Maar dat bleek – achteraf – niet te zijn gelukt?. Wij kwamen uit bij deze heilige plaats, Ganesha Shrine, ook heel mooi:

image

Onderweg een paar souvenirs gekocht. In de buurt zit een groot winkelcentrum, Central World, allerlei bekenden merken waren hier te vinden.

image

imageIk zag een mooi horloge, de vorige aankoop van een horloge was niet geslaagd, dus nu mocht ik van mezelf een “echte” mooie aanschaffen. Helaas was de verkoper even pauzeren. Er stond nog net geen bordje op de toonbank “effe lunchen”, maar zijn collega’s legde dat in hun beste Engels uit aan ons. Beetje vreemd, maar misschien gaat dat hier zo. Maar geen probleem, we hebben ons nog prima vermaakt met shoppen, een heerlijke cupcakes gegeten, shoppen, shoppen en een demonstratie gezien hoe ze deze snoepjes maken. Lekkerrrrrr…..

image

image

Gelukkig, de verkoper was terug van zijn pauze. Dus kocht ik het mooie horloge. En ja, hij doet het nog steeds.

Genoeg geld uitgegeven, dus op zoek naar de uitgang van het winkelcentrum richting ons hotel, dat viel nog niet mee. Via een ander winkelcentrum, Siam Paragon, kwamen we uit bij een sloppenwijk. Bizar zo’n groot contrast van luxe winkelcentra en sloppenwijk, op nog geen steenworp afstand van elkaar. Vriendelijke mensen wezen ons bij elk paadje in de wijk de weg. En uiteindelijk was ons hotel in zicht.

image

image

image

Etienne en Quinn hadden nog energie over en gingen nog even door met shoppen bij Pantip Plaza. Ze hielden het aardig lang vol met z’n twee, zij kwamen thuis met een compleet toetsenbord, muis en Go Pro accessoires.

Quinn heeft in het hotel nog even gebruik gemaakt van deze luxe wc. De bril is verwarmd en je achterste wordt gedouchd en geföhnd!

image

De koffers zijn inmiddels weer ingepakt. Morgen staat om 09.00 uur de taxi klaar om ons naar het vliegveld te brengen. Dan zit deze mooie vakantie er weer op.

Bye bye Bangkok, bye bye Thailand!

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *