Zaterdag 19 oktober 2019

Het is koud buiten maar het zonnetje schijnt al lekker. Dik aangekleed naar het restaurant om daar een bagel te eten. Door de wandeling kunnen we pas goed zien hoe het er hier echt uitziet. De huisjes liggen allemaal in het bos en het ziet er hier gezellig uit. Ook het restaurant met de market is gezellig ingericht.

Na breakfast uitchecken en naar de desert view point van de Grand Canyon.

Mooi stukje 40km verderop. Quinn, Nevil en ik zijn nog even verder naar beneden gelopen om wat mooie shots te maken. Ik moest nu ook met de billen bloot!

Daarna door naar Oatman. Bijna 4 uur rijden maar ze wilden er toch graag kijken.

Onderweg bij Kingman een ? bij Pizzahut gescoord. Hoewel het een korte stop moest worden werd het toch 45min en we moesten nog een leuk stukje R66 rijden om foto’s te maken. Gelukkig was dit op de weg naar Oatman en hebben we mooie shots gemaakt. Aangekomen in het dorp om 16.10 was het gelukkig nog open. De vorige keer was er nog maar 1 winkel open maar nu veel meer leven.

De ezels, barro’s noemen ze ze hier ipv donkey’s liepen overal of soms stonden ze gewoon op de weg zonder een poot te verzetten. Grappige beesten!

Toen we naar de auto liepen zagen we nog een coyote lopen, deze wilde het dorpje in om te kijken of de toeristen wat te eten achtergelaten hadden.

Toch de moeite waard om een uurtje voor om te rijden.

Nu zijn we aangekomen in Laughlin, NV een gokstadje net onder Las Vegas.

Ff relaxen en zo inchecken voor de vlucht van morgenavond. Dan maar zien wat we gaan doen.

Een rondje lopen werd het dus. De Colorado Belle bekeken en naast de rivier zagen we nog 2 wasbeertjes lopen. Beetje donker maar 1 besloot heel even in het licht te gaan zitten. Nu ingecheckt en aan een biertje in het hotel The New Pioneer waar de WiFi goed werkt!

Ook nog maar even een gokje gewaagd, blackjack ging lekker en Nevil en ik besloten alles ($10)op rood te zetten op de roulettetafel. Er was immers al 5x achter elkaar zwart gevallen, maar blijkbaar kan dat ook 6 en 7x.♠️♣️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *