Donderdag 17 oktober 2019

Weer een lekker ontbijt bij de Mexicaan op de 1st Floor. Ik had gezegd dat we om half elf moesten gaan schieten. Dus iedereen liep mij achterna naar een andere exit waar als verrassing een Hummer stond te wachten om ons naar Battlefield Vegas te brengen. Huh zei Rain, dat heb je helemaal niet gezegd…

Wij met zn allen in de Hummer, Gina achterin als een echte marinier en general Rain voorin.

Een walhalla aan wapens daar, je kon er schieten met pistolen tot uit een heli met een railgun. Als je maar betaald natuurlijk! We dachten eerst dat je vanaf 18 mocht schieten maar dat bleek vanaf 10jr al te zijn. Geen alcohol tot 21, niet gokken tot 21, auto rijden vanaf 16 maar schieten vanaf 10?

Dus Lois wilde dan ook wel ff knallen natuurlijk. Bri en Lois met een colt. Rain had de Tommygun uit de 2eWO uitgezocht en Nevil de MP5. Quinn en ik gingen voor de GIJane package colt, mp5 en de m4 machine gun. Lois begon en had bij het 1e schot niet zoveel terugslag verwacht. Ze wilde elke keer omdraaien als wij wat zeiden, maar de begeleider hield haar elke keer tegen anders zou ze de pistool op ons richten;) General Rain had al een tijdje niet geschoten want zijn target bleef ongedeerd, hij heeft er netjes omheen geschoten!

Het was wel een belevenis, vooral de M4 met 2x scope schoot met geweld en de hulzen vliegen je om de oren. De man naast ons was met een M249 aan het knallen. Dat doen we volgende keer ook maar samen met een Shotgun en een sniper?

Gina was ondertussen hulzen aan het verzamelen. Ze is vastbesloten deze mee naar huis te nemen. Mmm het vliegtuig in, we gaan het zien.

Nog een rondje museum met oude voertuigen en nog snel een vegas blouse gekocht en hup weer de Hummer in naar het hotel.

Lois wilde toch even de natuur in dus opfrissen en weer door naar RedRock Canyon.

Half uurtje rijden vanaf LV. Mooi plekje eerst een stukje gehiked met Quinn, Gina en Nevil tot aan de RedRocks. Praatje gemaakt met een local en die vertelde ons dat je het beste met de auto de looproad kon rijden. Zo gezegd zo gedaan ✅

Een route van 13 mile door de canyon en zo weer door naar Marshalls een kleding winkel waar Lois ook nog naar toe wilde. Ze werd dus weer op haar wenken bediend.

Alleen de enige die wat kochten waren Rain, Quinn en Nevil.

Weer verder naar de grootste giftshop ter wereld Bonanza, waar we wat prulletjes hebben ingeslagen. (Geen idee of het echt de grootste is).

Lois had nu toch echt wel zin in pizza, dus na wat rondrijden over parkeerplaatsen van hotels hebben we uiteindelijk bij Excalibur geparkeerd en zijn we via Excalibur, New York New York, M&M, en Coca-Cola bij een foodcourt uitgekomen waar ze Sbarro ? hadden. Gelukkig ook een Panda Express en Del Taco zodat iedereen wat te eten had.

Nou we moesten nog gokken en in de skypot van het hotel. Bovenin de toren.

Eerst maar ff opfrissen en naar de toren. Vroeger was deze gratis maar nu $5 voor hotelgasten. Bij de ticketservice bleek het $5 +tax en fee te zijn. Dat kwam dan op $9 pp. Belachelijk natuurlijk, dat gingen we dan liever vergokken. Wij hadden het ook al gezien maar de rest wilde niet zonder ons. Dan maar naar de roulette tafel. Alleen Bri wist daar wat winst uit te halen. Verder naar BlackJack dat ging wel aardig en ik won mijn verlies weer terug met wat extra winst. Nevil won eerst maar uiteindelijk toch blut.

Lois wilde nog even op een kast spelen maar dat mocht natuurlijk niet dus ik ging zitten en zij drukte op de knop. Dat ging lekker, allerlei bonussen en ze zat zo op $30 extra winst.

Quinn speelde op dezelfde manier nog roulette en won ook nog $10. Uiteindelijk verloren we nog en kwamen we uit op $35 winst. Nou ja dat drankje ?? was ook $28 (2for1). Goodnight Vegas!

One thought on “Battlefield Vegas! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *