Zondag 13 oktober 2019

Vandaag reizen we verder naar Pismo beach.

Nog even discussie tijdens het ontbijt, over het ontbijt, met de ober of het er nu voor 4 personen bij de kamerprijs in zat of niet. Gelukkig wel!

Na allemaal een banaan voor onderweg meegenomen te hebben vertrokken we eerst naar Malibu Beach om daar de huizen aan het strand te bekijken. Oh nee eerst naar de Target ? om make-up en een iPad hoesje te halen. Na een half uurtje waren we in Malibu en vonden een mooi parkeerplekje.

Na een korte strand wandeling spotte Rina nog een zeehond in de branding. Verderop wilde we eigenlijk naar de colonial road waar de echt dure huizen staan maar dat was allemaal privé terrein. Dus naar verder naar Pismo.

Tussendoor voor de lunch nog Subway en Starbucks gevonden waar mijn broodje niet helemaal goed was en ik daar niks van mocht zeggen van Quinn dus lekker schelden tegen elkaar dan maar. ?

Net boven pismo was de Monarch Grove. Ik had daar gelezen dat de monarch butterfly daar heentrekt om in bepaalde bomen te gaan zitten overwinteren. Daar aangekomen waren de bomen erg hoog en de vlinders zitten dan ook helemaal bovenin. Soms zag je een enkele vlinder vliegen. Gina dacht dat het steeds hetzelfde vlindertje was?.

Het was inmiddels ook een stuk afgekoeld maar we hebben toch nog een korte wandeling naar de zee gemaakt over een ruim opgezette RV camping.

Vervolgens naar het hotel. Bij het inchecken was er even verwarring over het aantal kamers maar uiteindelijk hadden we 2 ruime suites met 2 slaapkamers en 2 badkamers. En gedeeltelijk uitzicht op zee.

Op naar het strand! Hiervoor moesten we een aantal stijle trappen af maar het is daar wel een plaatje met de mooie witte rotswanden en de vele pelikanen en grotten. En nee Gina dat is niet geverfd. Het is een of andere natuurlijke werking van mineralen. https://www.jf2.com/geowalk/geowalk.html

Op de terugweg is er nog flink gesport want Rain heeft er een paar een lesje badminton gegeven? en heb ik nog wat pelikanen op de foto gezet.

Daarna maar wat warms aan en het stadje in. Daar was niet zoveel meer te beleven alleen de restaurantjes waren open. Het werd een pizzeria deze keer. Rein en ik hebben samen een large pizza gedeeld en kregen deze toch wel op tegen de verwachting van de serveerster.

Ook de Blue Moon ging er wel in. Cheers!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *