Maandag 14 oktober 2019

Vandaag rijden we naar Sequoia park. Eerst nog even met Lois naar de Urgunt Care, want waarschijnlijk is haar blaasontsteking weer terug gekomen. Even in een potje plassen, het potje in het kastje in de muur zetten, zodat de verpleegkundige het potje aan de andere kant er weer uit kan pakken. Ik zeg handig systeem! Helaas had Lois weer blaasontsteking, dus weer aan de antibiotica. Na wat kleine onderzoeken en de rekening van $165,- betaald te hebben, konden we weer verder met onze reis. Een kleine vertraging opgelopen, dus snel koffers in de auto en gaan.

Het is een eind rijden naar Sequoia park. Als je de het park binnenkomst is het ongeveer nog een uur rijden, door de bergen, naar de General Sherman Tree. Gelukkig hoefde niemand over te geven?. Na wat mooie Panorama foto’s te hebben genomen, zijn we naar the big trees trail gegaan en daar ook onze ogen uitgekeken. Onvoorstelbaar hoe groot deze bomen zijn. Een eekhoorn poseerde nog even voor Etienne. En ook Quinn en Nevil namen verschillende poses aan. Maar ook van Lois en Rein een paar mooie shots genomen. Ook ik werd nog even op de gevoelige plaat vastgelegd door Quinn ?.

Als je de berg op rijdt, dan moet je er ook weer af. Dus daar gaan we weer. Ineens een opstoppingen, een overstekende beer! Wat gaaf. In alle rust stak hij de weg over. Het dier van de dag was weer gespot, Rein kon dat weer afvinken van zijn lijstje.

Het was al laat toen we aankwamen in Bakersfield, nog even wat gegeten bij Denny’s. We overnachten in een motel, zo één waar vanalles gebeurd in een film. (En waarschijnlijk ook in het echt). Er werd al een seriemoordenaar gespot bij het zwembad?. Als dat maar goed gaat…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *