Donderdag 22 augustus 2019

Stoelenmanagement, daar wil ik toch nog even wat over kwijt. De stoelen zijn hier veel te zwaar om gewoon aan te schuiven en dan zijn ze over het algemeen ook nog eens te breed om normaal aan een tafel te zitten. En dat voor die kleine mensen hier.

Nog een dagje strand en surfen, of toch niet. Lois had op Instagram nog een plek gezien waar we lekker konden lunchen en daar waren we in het begin van de vakantie niet geweest dus dat stond ook op het programma.

Dus eerst een paar uurtjes op het strand zonnen en nog wat surfen want na een uur surfen ben je met die sterke stroming ook aan rust toe.

En daarna opfrissen en met een volledig oranje beklede grab naar Kynd, een hippe plek zo bleek want het was er druk. Overal “be kynd” “kynd people” een beetje does lief!

Iedereen nam overal selfies en onze dames natuurlijk ook. Het eten werd leuk opgemaakt en was met een vegan insteek.

Natuurlijk moest Lois hier ook nog een ijsje en een t-shirt kopen.

Volgende stop was fipper, een flipflop keten hier in Bali. Onze slippers waren na 3wk toch behoorlijk doorgelopen. Dat mag ook wel de mijne waren €1 van de primark. Weer een grab gepakt maar toen we er bijna waren was er file. De bestuurders riepen tegen elkaar dat barata ofzoiets. Ik zei we stappen wel uit en lopen wel. Oke zei de chauffeur maar please give me 5 stars! Net als in de film Stuber hechten ze er hier heel veel waarde aan!

We liepen een stukje door en daar zagen we dat een stroompaal in de fik stond. Brandweer er in maar die wachtte even met blussen. Dan maar even Hurley in dachten Quinn en ik maar die zat dus dicht omdat er een automatische deur was en de stroom uitgevallen was. Uiteindelijk werd het vuur geblust,de brandweerman had wel wat moeite met mikken maar het vuurtje was uit en konden we er weer langs. Elke winkel die we in gingen moesten we bij schijnen met de telefoon en dan merk je ook dat de airco’s nodig zijn!

Afijn Quinn heeft nieuwe fippers en wij van Ripcurl. Ik mocht van Quinn geen surfshop meer in dus hebben we een grab naar het hotel gepakt maar net voor het hotel zit Rockstone coffee en was eindelijk een keer open. Die schokken zich rot dat er toeristen koffie kwamen drinken maar we waren welkom en de koffie smaakte goed!

Rond 22.30 hadden Quinn en Lois toch weer honger en bestelde nog een kip curry en een sandwich.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *