Woensdag 21 augustus 2019

Lekker uitgeslapen in onze villa. Heerlijk plekje, met een eigen binnenplaats. In de loop van de ochtend naar het strand gelopen. Ja, ja, weer langs hét winkeltje waar ik de schommel heb gekocht, die we de hele vakantie al meesjouwen?.

Vier ligbedden gehuurd voor de rest van de dag, lekkere luieren. Quinn, Lois en Etienne huurde een surfboard om hun surfskills verder te ontwikkelen. Mams bleef lekker op het ligbedje liggen. Iemand moet natuurlijk ook op de spulletjes passen ?.

Een meneer kwam voorbij met wat kunstwerken, schilderdoeken. Of we interesse hadden? Nou, laat maar eens wat zien. Er zaten echt wel leuke printen bij. En het kost natuurlijk geen drol. Dus Etienne en ik 2 doeken uitgezocht. Zijn tweelingbroer zou de doeken geschilderd hebben. Nou volgens mij zijn meerdere broers aan het schilderen geweest, want verschillende verkopers hebben we met de kunstwerken zien lopen op het strand. Hij pakte de de doeken keurig in en vertelde ondertussen dat hij een vriend in Nederland had, in Rosmalen. Lois kwam uit het water met haar surfboard en wilde ook even de kunstwerken bekijken. Dus daar ging hij weer….. bladerend door zijn doeken. Afijn, na wat twijfel, tussen die en die, werd het toch die andere.

Zo nu en dan wordt er door de strandwachters gefloten naar mensen die te ver in zee zijn. Ze gaan dan zoals in Baywatch, rennend met hun surfboard onder de armen de zee in, om deze mensen op te halen. Je vraagt je ook af waarom mensen soms zo ver de zee in gaan. Ze houden het echt goed in de gaten. Ook Lois houdt het goed in de gaten hier!

Voor je het weet is de zon onder en is de dag alweer bijna voorbij. Tijd om maar eens terug te gaan om ons op te frissen voor het avondeten. We gaan vanavond allemaal beef Rendang eten bij dat ene sportcafé, waar we in het begin van de vakantie de formule 1 hebben gekeken. Die kwam volgens Etienne als beste uit de test. En inderdaad deze was ietwat pittig, maar we heel lekker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *