Woensdag 14 augustus 2019

Vandaag niks speciaals op het programma. Lekker ontbijten, relaxen, zwemmen en snorkelen.

Een drankje doen, een lunch eten, en dat allemaal op onze mooie bedjes aan het strand.

Etienne en ik hebben nog een stukje gelopen op het strand. Gezellig met onze drie honden. Een beetje strandjutten. De jongste boef ging er met een maatje vandoor. Mooi om te zien hoe goed deze honden het hier hebben. Alle vrijheid en toch altijd een plekje om terug te komen waar je je eten krijgt. Een tijdje later kwam de kleine boef terug, heel trots kwam hij aanlopen. Hij had iets gevangen, wij dachten een grote krab. Toen hij dichterbij kwam zagen we het goed. Het was een gebraden kippetje?. Die had hij gestolen van twee jongens verderop die aan het BBQ waren. Eerder had hij in de wildernis achter het hotel al een kip weten te pakken. Toen kwam hij er minder goed mee weg. Ze hebben hem toen weggejaagd met een kapmes. Daardoor heeft hij een wond aan zijn bil. Annie was toen direct met hem naar de dierenarts gegaan. Het heelt gelukkig al aardig goed.

Voor de avond een taxi geregeld om naar het centrum te gaan. Toen we in de taxi zaten vertelde de chauffeur dat het erg druk was. Ze vierden vanavond de vrijheid van Indonesië. Een aantal groepen lopen dan een mars van ongeveer 30 kilometer. Een hoop mensen aan de kant als toeschouwers. Regelmatig kwamen er kleine vrachtauto’s voorbij, volgeladen met jongelui en harde muziek.

We hadden een leuk restaurantje gevonden om te gaan eten. Of ik misschien ongesteld moest worden vroegen Quinn en Lois. Want, vroeg ik? Je besteld zo veel eten ?. Als vooraf had ik 2 x loempia besteld, een schaal kroepoek en een fruitsalade. Maar ze hielpen mij gelukkig wel allemaal mee om het op te eten. Ik hoorde geen klachten, behalve dat Lois haar lip verbrandde aan de loempia. En toen kwam de rekening, niet te geloven, omgerekend was het €20,00. En echt heerlijk gegeten.

Omdat we met de taxichauffeur 22.15 uur hadden afgesproken om ons op te halen. Hadden we nog ruim te tijd om koffie te drinken. Heerlijk bij een mooi hotel aan zee, op een ligbedje aan het zwembad.

One thought on “Bestel maar, bestel maar, bestel maar??”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *