Zondag 4 augustus 2019

Vandaag wat langer uitgeslapen. We gaan naar het strand, Quinn en Lois gaan weer surfen. Maar eerst onderweg nog ff lekker koffie drinken. Wie weet helpt dit tegen de hoofdpijn van Etienne, die zo nu en dan komt opzetten.

Eergisteren kostte een strandbedje 100.000 IDR (€6,28) voor een hele dag. Vandaag moesten we een stukje verder lopen waar de eerste bedjes beschikbaar waren en kostte een strandbedje 50.000 IDR per uur. Ik wilde natuurlijk dezelfde prijs als eerder, dus daar begon de strijd😅. Ik weet niet welke bedragen er allemaal geroepen werden, maar uiteindelijk kwamen we uit op 125.000 IDR voor de hele middag. Lois was het er eigenlijk nog niet mee eens, maar voorruit we gingen ons installeren. Het was erg bewolkt en niet heel erg warm. De golven waren lekker hoog. Dus Quinn en Lois gingen weer oefenen. Dit keer ging ook Etienne een poging wagen. Mams worden dan voor de fotografie ingezet.

Met Lois nog even wat gegeten, die had trek. Als extra fooi had ze haar oorbellen achtergelaten op de tafel aan het strand, omdat ze van beide het achterkantje kwijt was, nu dus ook de voorkantjes!

Later in de middag toen de zon doorkwam, nog een keer 3 boards gehuurd om te gaan surfen. Best lastig hoor in die hoge golven🌊

Leuk om te zien hoe dat allemaal gaat op zo’n strand. Later in de middag wordt de muziek geïnstalleerd en worden alle zitzakken (die op een grote hoop liggen) gezellig neergezet. Tafeltjes, parasolletjes en sfeerkaarsjes erbij en dan genieten van de mooie zonsondergang.

Op de heenweg naar het strand, een erg leuke schommel gezien om aan de overkapping te hangen, dus op de terugweg naar het hotel natuurlijk even langs dat winkeltje. Afijn ik zal jullie niet lastig vallen met allerlei bedragen, maar ik geloof dat ik uiteindelijk meer betaalde dan de prijs waarmee we begonnen🤣😂🙃 laat dat maar aan moeders over! Maar dat kwam ook wel omdat er nog een mooi handgemaakte kussenovertrek bij zat. Gelukkig weegt het hele pakket maar 5 kilo, en heeft de verkoper de schommel stevig ingepakt. Ik hoop dat er verder niks is toegevoegd aan het pakketje, als je begrijpt wat ik bedoel😉.

Nog even een korte discussie of we direct wat gingen eten of toch eerst terug naar het hotel, opfrissen en dan eten. Het werd het laatste. Dus rond 20.15 uur weer fris en fruitig op zoek naar een eettentje mét tv, zodat we naar de Formule 1 konden kijken. Het eten was erg lekker, Etienne had echt superlekkere Rendang. Lois en ik gingen iets eerder terug naar het hotel, de koffers inpakken en lekker slapen. Het laatste nachtje in hotel Pura Dewa Bharata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *