Vrijdag 2 augustus 2019

Heerlijk geslapen vannacht! Dat hadden we ff nodig na die lange reisdag.

Het eerste ontbijt, altijd een verrassing, had tot grote ergernis van Lois geen kaas of pasta. Wel jam dus kon ze toch nog wat op brood. Verder bami, kip, vers gebakken eitjes en fruit. De bami smaakte prima!

Lois wilde graag leren surfen dus wij naar het strand om te kijken of er daar een school zou zijn. Na een kwartiertje lopen komen we op het strand en worden gelijk aangesproken of we surfles wilde. Op de achtergrond zagen we de hoge golven al omslaan in de zee. Laten we niet moeilijk doen en gelijk maar eens JA zeggen zonder er 3 af te lopen en te onderhandelen.

Goede prijs vonden we 250k(€16) voor 2 uur.

Helaas kon ik, na mijn spectaculaire tuimeling van gisteren, mijn enkel niet teveel belasten dus voor mij en Bri een strandbedje dan maar.

Quinn en Lois kregen een T-shirt aan en gingen op weg naar de golven. Eerst even droogsurfen en dan voor het eggie.

Het ging best goed en er waren behoorlijk hoge golven. Alleen zwemmend mocht je nu ook niet te ver de zee op. Beide hadden een persoonlijk assistent die ze door de hoge golven hielp en wat tips en trucs gaf.

Bij de beachbar kwamen ze er na het bestellen achter dat ze geen kipsate en geen springrols meer hadden maar goed met nachos en een curry kom je ook de middag door. Smaakte een stuk beter als gisteren avond.

Het is hier heerlijk weer, niet te warm en s’avonds zelfs een beetje fris op het strand.

Oops Quinn z’n rug niet voldoende ingesmeerd en ik m’n belly. Het lijkt dan niet zo heet in de ☀️ met een windje erbij, maar zo vlak boven de evenaar….

Nu we toch op Legian beach waren zijn we gelijk maar tot na de sunset gebleven. Hier maken ze een feest van, bandjes komen het strand op en de zitzakken worden van zolder gehaald. Het is drukker op het strand als overdag.

De avond hebben we rustig doorgebracht en bij het hotel nog wat saté gegeten.

3 thoughts on “Surfs Up!🏄‍♂️”

  1. Wat is het toch een mooi eiland, zie en lees dat jullie genieten, helemaal top, veel herkenbaar, goed zeg dat surfen, mooie foto’s, genieten, liefs 🥰

  2. Het ziet er allemaal supergezellig uit hoor, mooie foto’s, heerlijk om de berichtjes steeds weer te lezen😉 geniet er nog maar lekker van en nog veel plezier, dikke kus💋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *