Dinsdag 31 juli 2018

Vandaag alweer de laatste dag in Miami. Koffers inpakken en dan op zo’n manier dat er bij iedereen maximaal 18 kilo in zit. Oei, dat wordt een uitdaging. Dus daar gingen een aantal make-up tasjes bij Quinn in de koffer. Met alle koffers naar het zwembad, want we hoeven pas rond 14.00 uur weg. Bij het zwembad zijn gelukkig genoeg zitjes en bedden beschikbaar.

Rond 14.00 zijn we weer even naar de gang voor ons appartement gegaan zodat we WiFi hadden, dat is wel zo makkelijk als je een Uber wilt bestellen. Het is wel een sport hoor, om dan vervolgens snel naar beneden te gaan, zodat je op tijd bij de Uber bent. Ik weet wat Etienne gaat kopen bij de eerst volgende vakantie buiten Europa…….data!

Aangekomen bij de Airport bleek mijn koffer toch nog 1,5 kilo te zwaar, dat kwam omdat ik de natte handdoeken en zwemkleding er nog bij had gedaan. Gelukkig zaten we gezamenlijk onder de 72 kilo, dus deed de grondstewardess er niet moeilijk over.

De vlucht duurde 2 uur en 1 minuut om precies te zijn, dus waren we snel op het vliegveld in Baltimore. Daarna met de trein naar Washington D.C. en nog iets gegeten bij de Mc. Donalds. Opvallend dat er veel zwervers op dit station rondhingen. Vanuit het treinstation zijn we richting het hotel gelopen, dat zou maar 19 minuten zijn volgens Google, moet je natuurlijk wel de goede kant oplopen ?. We wennen er al bijna aan; onderweg begon het weer te spetteren, gelukkig niet zo hard zoals later in de nacht☔️?

We hebben een mooie ruime hotelkamer, waar we ook een lekker kopje koffie kunnen zetten, toch Etienne??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *