Dinsdag 30 augustus

Laatste dag in Florida, morgen weer naar huis. Het weer wordt iets minder, steeds meer regenbuien en minder zon. Even naar het grootste overdekte winkelcentrum van Florida, The Florida Mall. We hebben ons goed gedragen, niets gekocht. Nou ja…. natuurlijk wel het dagelijkse ritueel, naar de Starbucks.

image

Toen we terug kwamen bij het hotel regende het flink. Etienne en de kids gingen toch nog even lekker zwemmen en bubbelen.

image

s’Avonds voor het eten nog een magneetje van Orlanda scoren en daarna lekker eten bij de Applebee’s (nadat Etienne een nieuw stukje vlees had gekregen wat niet doorbakken was). Even toasten op de leuke vakantie en goede reis terug naar Nederland?? daarna naar het hotel de koffers inpakken. Oeps magneetje vergeten bij Applebee’s, gelukkig geen prullenbak taferelen zoals twee jaar geleden met Rik en Bente in Washington ?, het magneetje lag nog keurig op tafel?

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *