Woensdag 31 augustus/donderdag 1 september

Naar huis!
Anderhalf uur rijden naar Tampa AirPort in werkelijk pokkenweer, bier achtergelaten, auto ingeleverd parasol weggegeven en afgezet door de pendel. Snel ingecheckt. Dit kon gisteren niet bij United omdat de paspoorten gescand moesten worden, gelukkig ging dit snel en was het niet druk. Nog even een Pokemon gym veroveren, een cap scoren en mooi op tijd vliegen naar Washington Dulles. De vlucht was een paar maanden geleden al vervroegd zodat we helaas 3,5 uur moesten wachten in Washington.

Lekkere pretzel dogs bij Auntie Annies gegeten en wat rondgelopen, mensen kijken en natuurlijk weer ritueel Starbucks, enz..helaas toen we wilde boarden was er een vertraging vanwege onderhoud en de vlucht was ook nog een overboekt! Voor rond de $300 korting kon je je als vrijwilliger opgeven om je vlucht om te boeken…Quinn wil morgen graag naar school dus een dagje WDC zit er niet in…Afijn we kregen chips, drinken en uiteindelijk vlogen we om 20.00 uur. Quinn en Lois kregen ieder een zakje snoep van de mensen die voor ons zaten en ook de stewardess kreeg een zakje snoep. We keken raar op toen wij ook ieder een zakje snoep kregen, ze deden dit omdat ze met hun baby reisde. Dus een soort zoethoudertje voor ons 😉 gelukkig heeft het kereltje zich voorbeeldig gedragen. Een oud vliegtuig Boeing 767 met een 7inch schermpje, heel erg klein dus, maar wel WiFi waar je films kan streamen op je eigen device. Zou wel handig zijn als ze dat van te voren zeggen zodat je genoeg powerbanks mee kan nemen, vooral als je geen poweroutlet hebt en 5 uur hebt zitten wachten.

Al met al zeker niet beter als de heenreis van Lufthansa. Toch een uurtje ingehaald, snel de koffers gepakt en met de NS naar huis. Valet Parker Opa Rein had de Cactus al op het station Zuid geparkeerd! Fooitje krijgt hij nog wel?


In het kort…

Rennen voor de connectingflight @ Frankfurt, 3 douane foto’s voor Lois in Tampa, mooie Chevy Equinox gereden, zwemmen in het niet zo heldere en warme Clearwater Beach, Misselijk van de rides in Busch Gardens, Grieks eten in Tarpon Springs, witte tijgers gespot, haaientanden zoeken @ fort Myers, horseshoe crabs redden. Crocs en Matanees in de haven @ Evergladescity, wilde wasbeer kauwgum gevoerd, crossen door de Everglades op een airboat. Charlie de alligator ontmoet, shoppen in de outlets en nog een keer! 14e verjaardag van Lois gevierd bij Dunkin Donuts, tarpons gevoerd bij Robbie’s. Gezwommen in onze privé zwembaden, Zwemmen met dolfijnen, Ron Jon surf shop. Zwemmen met barracuda’s. Snorkelen op het Key Largo rif. Fietsen in Key West. Sunset vieren op de Keys. Miami Beach checken. Golfen in Pembrook Pines. Langste rit naar Cocoa beach, spaceshuttle gespot in Kennedy Space Center. Riding the waves @ Daytona beach. Waterslides @ Aquatica, shoppen @ Victoria. Splashed by Seaworld’s killerwhales. Zoeken naar caps. Poserende Pinguïns in de kou. Gamen @ Orlando. Starbucks, pizza’s, cherry coke, McDonald’s, Steakhouses, Walgreens, bad breakfasts, big tips en lekker bubbelen. 1508miles=2426km gereden, catched 754 pokemons waarvan 342 magikarps!. Elke dag een buitje en toch lekker warm!

Tot volgend jaar…misschien;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *