Maandag 29 augustus,

Vandaag weer vroeg uit de veren. Seaworld staat op het programma en we willen bij opening al in het park zijn zodat we niet zo lang in de rij hoeven voor de attracties. Gelijk maar snel door naar de MAKO, de nieuwste 8baan. Niet over de kop maar wel de hoogste snelste en met een aantal vrije vallen. Gaaf! Geen rij dus gelijk maar nog een keer. 2x was voor de oudjes genoeg maar de kids gingen nog een keer! Gelijk de haaien bezocht, mooi gemaakt net als in BB een walkthru tunnel. Het was de hele dag rustig in het park en we konden de attracties makkelijk bezoeken. Af en toe een flinke regenbui waardoor de meeste attracties vanwege veiligheid dicht moesten. Op naar de pinguïns, deze zaten in een goed geïsoleerde ruimte waar het met een korte broek en een hemd best koud is. De verzorgers hadden dan ook skipakken aan. De pinguïns  hadden het wel naar hun zin en zwommen, speelden en poseerde heel wat af. 

Tijd voor de grote orca show, of killerwhales zoals ze normaal heten. In een groot stadion met een enorme bak water werd de show gegeven. Mooie beesten die natuurlijk ook alles voor een emmer vis doen. Wij zaten in de soak zone maar best bovenaan en safe dachten we. Die staart kan toch meer water verplaatsen als we dachten en de rest van de dag waren we dan ook tot ons kruis nat!??

Verder nog beluga’s, dolfijnen, zeeleeuwen, schildpadden, manatee’s en van alles meer gezien in verschillende walkthru’s en shows.

Na een paar uurtjes uitgerust te hebben in het hotel zijn we naar Dave & Busters gegaan om nog wat te eten, gekkenhuis daar..gamen eten en sport kijken op tientallen tv’s. Eten was lekker en in verhouding niet eens zo duur. Ook nog een coupon voor 2 gamecards van $20 voor $20 dus goed vermaakt en nadat we prulletjes hadden uitgezocht voor de gewonnen tickets en een beker met gratis refill haden gevonden was het echt tijd om naar huis te gaan en lekker uit te slapen.​

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *