Zaterdag 27 augustus

Vandaag staat shoppen bij de outlet van Orlando op de planning, bah wat vervelend.

image
Het is natuurlijk weekend en dus waren we niet alleen in het outlet dorp. De creditcard is bijna versleten denk ik. We hebben ons weer vreselijk misdragen. Schoenen, shorts, een hoodie, parfums, crèmes en shirtjes. Als dat allemaal maar in de koffer past. We hebben het daar ruim 5 uur volgehouden!

image

image

Na de flinke regenbui gauw naar de auto en op naar de pizzahut, het was inmiddels al 18.00 uur. Nadat een ietwat geïrriteerde klant zich had beklaagd over zijn pizza die hij 3 uur geleden had besteld, maar niet bezorgd had gekregen, mochten we plaatsnemen en hebben we 3 heerlijke pizza’s naar binnen gewerkt.

image

Quinn en Lois zijn daarna nog even naar de speelhal geweest naast het hotel. Ik had daar de puf niet meer voor?

De IPad van Lois heeft zojuist een doop gehad in de (gelukkig schone) wc pot. Dus even föhnen, en ….., tot nu toe niks aan de hand.

Van de week nog even terug naar de outlet, zodra duidelijk is welke cap Nevil en Quinn willen hebben. Vind je deze cap leuk Nevil?

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *