Maandag 24 augustus

We konden tot 11.00 uur nog gebruik maken van de scooter. Dus na het ontbijt op pad. We wilden nog graag een bezoek brengen aan het dierenasiel. Hier worden de zieke en jonge zwerfhonden opgevangen. Ze worden geopereerd en krijgen medicijnen. Als ze weer opgelapt zijn, of groot genoeg zijn, gaan ze op zoek naar een baasje. Vaak horen de honden bij een huis aan de straat, de mensen “letten” er een beetje op. Maar echt eigenaar zijn ze niet. Als ze geen baasje kunnen vinden, worden ze los gelaten bij de tempel. Eigenlijk mag dit niet, maar hier is veel toerisme die de honden vaak voeren. We kregen een rondleiding in het asiel. Sommige honden waren al geadopteerd. Eentje ging er naar Zwitserland. De ene hond was nog schattiger dan de andere… Je zou ze allemaal wel mee willen nemen. Ook was er een Bambo puppy, zullen we die meenemen voor opa Piet en oma Annet?
image

We zijn verstandig gebleven en hebben het bij een flinke donatie gelaten!

imageDeze pup had geluk en mocht mee met deze meneer.

image

image

Tijd om de scooter weer in te leveren, nog een duik in het zwembad, koffers inpakken en met de taxi naar de boot. Koffers en kids achterop op de pick-up.

image

image

Van de boot naar de bus en nu aan het wachten op onze nachttrein naar Bangkok.

image

Gelukkig is er Wifi!

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *