12 augustus

Vandaag lekker uitgeslapen. Na een lekker ontbijt gingen Etienne en ik nog eens een poging wagen om een bezoek aan The Grand Palace te brengen, dit keer gekleed in lange broek en bedekte schouders. Quinn en Lois gingen liever zwemmen. Goede keus, want het was een warme dag vandaag.

En drie keer scheepsrecht: we werden goedgekeurd door de commissie.

Wat een prachtig paleis, tempels en andere mooie gebouwen. Veel goud, gekleurde steentjes, versieringen en glitters. Het ene gebouw nog mooier dan het andere gebouw.image

image

image

Daarna nog even shoppen op Khao san road, want ja er is er morgen één jarig en iemand had nog nieuwe slippers nodig!

Het broodje van de lunch viel iets groter uit dan verwacht….

image

Gauw nog 2 broodjes “take away” besteld voor de kids en gauw naar het zwembad.

‘s Avonds besloten we voor een Thaise rug, nek en hoofdmassage te gaan. Eerst werden onze voetjes gewassen en kregen we slippers aan. 2 trappen omhoog naar kamer waar 4 matrassen op de grond lagen. Lois en ik kregen een mooi pakje aan. De heren mochten in hun blote borst gaan liggen. Het was net vier op een rij.

image

We zijn flink gemasseerd met handen, knieën en ellebogen. We zijn gerekt en gestrekt, onze benen werden dubbel gevouwen en onze armen werden omhoog getrokken. Gelukkig ben ik heel lenig, dus dat ging heel soepeltjes ? Soms best een beetje pijnlijk, maar uiteindelijk een heerlijk gevoel. Als afsluiter kregen we nog een heerlijk kopje rijstthee. Wij kunnen er weer helemaal tegen!

Etienne en ik hebben nog heerlijk gegeten aan een straatkraam. Quinn en Lois gingen dit keer voor de grote letter M!

image

Nu nog even slingers ophangen voor onze jarige jop! Weltrusten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *